NymburkDnes.cz
NymburkDnes.cz » Katalog firem » Úřady a instituce » Neziskové a příspěvkové organizace » Detail firmy

O.S. Toulavé Tlapky - pomoc opuštěným zvířatům Poděbrady

Úmyslovice 110, Poděbrady 1 290 01

Mobil: +420 776 083 090 - (volejte opravdu jen v akutních případech v době 10 - 19 h, na telefonu se střídají dobrovolníci, kteří chodí do zaměstnání nebo vypomáhají v azylu a nemohou vždy hovory zvedat. Na sms reagujeme. Voláme nazpět, prosíme, nevolejte opakovaně) www.toulavetlapky.cz Najdete nás také na Facebooku IČ: 22667628
Popis činnosti


Občanské sdružení na ochranu zvířat Toulavé Tlapky, zapsaný spolek bylo založeno 21. srpna 2007 s cílem pomáhat opuštěným a týraným zvířatům, především kočkám a psům. OS Toulavé Tlapky se zaměřuje především na řešení velkých kauz týrání zvířat, kdy jejich majitel není schopen zajistit odpovídající péči a hromadí zvířata ve velkém počtu a v nevyhovujících podmínkách. Sdružení tato zvířata přebírá do své péče, léčí je a poté jim hledá nové domovy.

Nepůsobíme jako zařízení pro dočasné umístění nalezených zvířat - útulek. U většiny přijatých zvířat známe majitele, který nám zvířata předává.

Naše činnost je dobrovolná, bez výdělku a nároku na odměnu. Organizace je nezisková, nestátní, pracujeme z lásky ke zvířatům, nikoli pro peníze. Mimo vlastních financí vkládáme do činnosti především veškerý svůj čas a své síly. Celá činnost je tedy hrazena z darů milovníků zvířat, nikoli z dotací, grantů apod. Proto jsme vděční za dary, kterými pomáháte v nelehké práci. Můžete nám pomoci finančně, zasláním krmiva nebo textilu, osobní pomocí s propagací nebo výpomocí při budování azylu.

Čím se zabýváme?
- péče o psy a kočky
- nabídka zvířat k adopci
- poskytnutí trvalého azylu problémovým zvířatům
- řešení kauz týrání zvířat
- odchyty
- výchova, převýchova psů, etologie
- poradenství, etologie koček
- veterinární péče, výživa
- kastrace
- spolupráce s dalšími organizacemi
- osvětová činnost

Mapa
Aktualizovat údaje
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Zařazení v kategoriích

Neziskové a příspěvkové organizace
Péče o domácí mazlíčky
Veterináři

Tuto firmu najdete také na celorepublikovém portálu   InfoDnes.cz



Katalog firem NymburkDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes