NymburkDnes.cz
NymburkDnes.cz » Katalog firem » Školy, vzdělávání » Střední školy , gymnázia, SOU » Detail firmy

Hotelová škola, Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Poděbrady

Komenského 156/7, Poděbrady 290 01

Popis činnosti


Škola za dobu své existence vychovala více než 8 000 odborníků pro oblast hotelnictví a služeb. V podvědomí veřejnosti představuje instituci, která je vysoce hodnocena širokou veřejností i odborníky. Teoretická i praktická výuka využívá možnosti, které svým nadstandardním vybavením škola poskytuje. Praktická výuka probíhá ve školním hotelu Junior a v renomovaných hotelích v Praze v hotelích Diplomat, Radison, Savoy a ve Špindlerově Mlýně v hotelu Horal. Vyučování je díky tradici a zkušenostem pedagogů na vysoké odborné úrovni. Nedocenitelný je přínos praxí v zahraničí.

Studenti mají možnost vykonávat praxi a stáže ve školách a v hotelových zařízeních v Německu, Anglii, Francii, Rakousku, Španělsku, Řecku, Švýcarsku, Irsku, Tunisu a dalších zemích.

Kromě jiných aktivit se škola pravidelně zapojuje v rámci PHARE do programů Leonardo a Sokrates, což umožňuje vyučujícím a žákům školy získávat poznatky a zkušenosti v zahraničí.

Mapa
Rychlý dotaz, poptávka na: Hotelová škola, Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Poděbrady
Hlavní město České republiky?
Aktualizovat údaje
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Zařazení v kategoriích

Střední školy , gymnázia, SOU
Vyšší odborné školy

Tuto firmu najdete také na celorepublikovém portálu   InfoDnes.cz



Katalog firem NymburkDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes