NymburkDnes.cz
NymburkDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

KŮŇ - Výstaviště Lysá nad Labem

Kdy:
Pátek 18.09.2020 od 09:00 hod až 20.09.2020
Kde:
Výstaviště, Masarykova 1727, Lysá nad Labem
Pořadatel:
Sdílet:

Už sedmadvacátý ročník nejstarší středoevropské výstavy koní určené všem příznivcům jezdeckého sportu, vozatajství, drezury, ale i samotného chovu koní už se nezadržitelně blíží ... a máte se opravdu na co těšit!
Cílem této akce je představit jednotlivá plemena koní, kterých bude na výstavě ustájeno více než 120! Návštěvníky potěší teplokrevná, plnokrevná, chladnokrevná, sportovní, historická i malá plemena, poníci a miniaturní koně. Všichni budou k vidění nejen v boxech, ale i na obou předvadištích. Opět se na výstavě budou prezentovat velmi ušlechtilá arabská plemena koní. Dvě krytá kolbiště budou v halách A1 a C, čímž zajistíme vám - návštěvníkům i účinkujícím stoprocentní komfort nezávisle na nevyzpytatelném podzimním počasí.
Atmosféru výstavy doplní vystoupení jízdní policie, westernové show, ukázky drezury, parkuru či stylizované vystoupení staročeských hasičů s originální stříkačkou taženou dvojspřežím. Mimořádná jsou i představení národního hřebčína a hřebčinců působících na území České republiky - z Kladrub nad Labem, Písku a Tlumačova. Návštěvníci se budou moci podívat i na jedno z kol XI. ročníku Vozatajského poháru sportovních poníků, V. Mountain and Moorland šampionátu speciálních výstavních tříd a finále celorepublikové seriálové soutěže Lead Rein poháru 2020. To vše na krytém kolbišti v hale A1.
Nedílnou součástí výstavy Kůň 2020 bude i účast tuzemských i zahraniční firem z tohoto oboru. Vystavovatelé nabídnou veškeré zboží, výrobky či služby, které jezdec i chovatel potřebují k výkonu své činnosti. Vyvrcholením pátečního a sobotního programu výstavy Kůň 2020 bude Večerní koňská galashow doprovázená audiovizuálními efekty a živou hudbou.

Vstupné: 120,- / 80,- Kč
(děti do 15 let, studenti, 65+, slevové kupóny - 33%, ZTP), děti do 130cm a ZTP/P zdarma.

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



31,852960586548