NymburkDnes.cz
NymburkDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Nymburské dny B. M. Černohorského - Hudební festival

Kdy:
Pondělí 19.05.2014 od 18:00 hod
Kde:
Kaple sv.Jana Nepomuckého, Nymburk
Pořadatel:
Sdílet:

Dovolujeme si Vás pozvat na další ročník mezinárodního hudebního festivalu "Nymburské dny B. M. Černohorského", který od roku 1991 upomíná na památku významného nymburského rodáka Bohuslava Matěje Černohorského.
Návštěvníci jednotlivých koncertů se mohou od dubna do prosince těšit na domácí i zahraniční pěvecká i hudební tělesa, pečlivě vybraná na základě uměleckých kvalit.

19.5. vystoupí v kapli sv. Jana Nepomuckého Petrof Piano Trio. Soubor tvoří houslista Jan Schulmeister, violoncellista Kamil Žvak a klavíristka Martina Schulmeisterová.

V minulosti se v rámci festivalu posluchačům představil například i orchestr "Státní opery Praha" či sólisté Národního divadla a Státní opery Praha. Ke každému ročníku je navíc vytvořena i speciální festivalová brožura, která věrné posluchače provází aktuálním festivalovým děním i historií několika desítek předcházejících ročníků.
Věříme, že Vás jednotlivé koncerty plně uspokojí a kromě hudebních vystoupení si nenecháte ujít ani prohlídku nádherného historického města Nymburka.
VSTUP: 50,-Kč

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



61,113119125366